قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۱۱/۰۷ - ۱۸:۳۷

ایران خودرو برای احداث کارخانه در عمان قرارداد بست

ایران خودرو قرارداد سرمایه گذاری مشترک با عمان امضاء کرد.

ایران خودرو برای احداث کارخانه در عمان قرارداد بست

به گزارش سراج24، براساس قراردادی که میان ایران خودرو، دولت عمان و بخش خصوصی به امضا رسیده طرفین متعهد شدند برای ایجاد یک شرکت با هدف سرمایه گذاری مشترک سه جانبه اقدام کنند.

طرف های عمانی شامل دولت و بخش خصوصی، با تامین هشتاد درصد از مبلغ کل سرمایه گذاری و ایران خودرو با آورده20 درصدی به صورت غیر نقدی در قالب خدمات فنی و مهندسی و تکنولوژی تولید، خط تولید محصولات دنا و رانا را در منطقه آزاد «دُقُم» راه اندازی خواهند کرد.

خودروهای تولید شده در این کارخانه در مرحله نخست به صورت قطعات نیمه منفصله (اس.کی.دی) ارسالی از ایران مونتاژ خواهد شد. مطابق برنامه ریزی های صورت گرفته ، قرار است مراحل بعدی توسعه این کارخانه با ایجاد خطوط رنگ و سپس بدنه سازی تکمیل و این کارخانه به پایگاه منطقه ای تولید محصولات ایران خودرو در حوزه خلیج فارس و نیز شمال آفریقا تبدیل شود.

 

به کانال تلگرامی ما بپیوندید

https://telegram.me/joinchat/CZFBeDvqGN8ZqY3U3m7RqQ

 

منبع : تسنیم

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••